Bijles Wiskunde in Utrecht

  • wiskunde bijles Utrecht
  • bijles wiskunde Utrecht

Wiskunde is één van de belangrijkste vakken in het Nederlandse onderwijs. Onderwerpen als statistiek, kansberekening en algebra spelen hierbij een grote rol. Wiskunde vormt de basis voor andere vakgebieden, zoals scheikunde, natuurkunde en economie. Verder is een goede beheersing van wiskunde van belang voor veel vervolgopleidingen. Kortom, er is veel aan gelegen om uw kind wiskunde goed te laten beheersen!

Wanneer uw kind wiskunde lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles wiskunde in Utrecht. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles wiskunde in Utrecht van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor wiskunde te behalen. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van wiskunde geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders wiskunde studeren over het algemeen aan de Universiteit Utrecht. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles wiskunde in Utrecht aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles wiskunde in Utrecht te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles wiskunde in Utrecht voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van wiskunde vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles wiskunde in Utrecht voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Wiskunde in Utrecht + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Wiskunde in Utrecht Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]