Klantenservice.

Onderdeel Van DiplomaNu

Veelgestelde Vragen

Bijles

DiplomaNu biedt individuele, vakinhoudelijke bijlessen aan, gegeven door universitaire studenten, gewoon bij je thuis. De bijlessen worden altijd vanuit het lesmateriaal van de leerling gegeven. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.
DiplomaNu werkt vooral met universitaire studenten als bijlesgevers. De ervaring leert dat studenten de stof nog vers in het geheugen hebben en extra gemotiveerd zijn om zich te bewijzen. Tevens blijkt het dat een kleiner leeftijdsverschil tussen leraar en leerling de interactie gemakkelijker maakt. Alle bijlesstudenten van DiplomaNu hebben het VWO afgerond en met een 7 of hoger voor het vak waarin ze bijles geven. Vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar.
Wij verzorgen bijlessen aan basisscholieren, middelbare scholieren, MBO’ers, HBO’ers en studenten die een schakelprogramma volgen. Heb je moeite met een bepaald vak of met het aanbrengen van structuur in je studie? Dan kunnen wij je helpen.

Facturen & Betalen

Aan het begin van elke maand krijgt u van DiplomaNu één overzichtelijke factuur. Deze factuur kunt u betalen via iDeal of per overboeking.
Ons rekeningnummer is: NL33 INGB 0005 8955 71. Lukt een overboeking niet? Neem contact op met onze klantenservice.
DiplomaNu werkt op basis van maandpakketten. Vooraf bepaalt u hoeveel uur u per maand wilt afnemen. Eventuele overgebleven uren blijven gewoon geldig in de eerstvolgende maand. Wijzigingen en opzeggingen kunt u maandelijks doorgeven.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor alle leerlingen die net dat extra steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van huiswerk en leren van de lesstof. Onze begeleiders helpen met de planning en uitvoering van deze taken
DiplomaNu werkt vooral met universitaire studenten als bijlesgevers. De ervaring leert dat studenten de stof nog vers in het geheugen hebben en extra gemotiveerd zijn om zich te bewijzen. Tevens blijkt het dat een kleiner leeftijdsverschil tussen leraar en leerling de interactie gemakkelijker maakt. Alle bijlesstudenten van DiplomaNu hebben het VWO afgerond en met een 7 of hoger voor het vak waarin ze bijles geven.
We hebben allemaal wel eens moeite met een bepaald vak. Regelmatig ligt een mindere beheersing van de stof ten grondslag aan het probleem, vaak zijn er echter ook andere problemen die meespelen. Dikwijls weten leerlingen niet waar ze moeten beginnen. Onze begeleiders helpen bij zowel de inhoudelijke zaken als de planning en het aanbrengen van structuur.

Wijzigen & Opzeggen

U kunt uw pakket gemakkelijk en snel wijzigen via uw persoonlijke account op DiplomaNu.nl. U heeft de inloggegevens hiervoor per e-mail gekregen. Heeft u hier vragen over? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice.
U kunt uw pakket gemakkelijk en snel wijzigen via uw persoonlijke account op DiplomaNu.nl. U heeft de inloggegevens hiervoor per e-mail gekregen. Heeft u hier vragen over? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice.

Pakkettensysteem

U kiest vooraf het pakket en het precieze aantal uren dat u per maand wilt gebruiken. Op basis van uw keuze proberen wij een geschikte bijlesgever voor u te vinden. Mocht u in een bepaalde maand niet alle uren opmaken, dan kunt u ze kosteloos meenemen naar de eerstvolgende maand. U krijgt één maandelijkse factuur van ons en het bijlespakket is maandelijks wijzigbaar/opzegbaar. Vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar.
Nee, bij DiplomaNu geloven we in onze diensten en we werken daarom niet met langdurige contracten en opzegtermijnen. U kunt het pakket maandelijks wijzigen/opzeggen. Bij vragen kunt u onze klantenservice bereiken.
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4.8]