• bijles middelbare school
 • bijles middelbare school

Bijles middelbare school

Iedereen kent het wel: dat ene vak waar je moeite mee hebt. Je vindt het vak niet zo leuk en ziet eigenlijk tegen de lessen op. Huiswerk maken en toetsen leren voor dit vak neemt veel tijd in beslag en zorgt voor veel frustratie. Met de bijlessen van DiplomaNu Bijles middelbare school wordt dit verleden tijd. DiplomaNu is gespecialiseerd in bijlessen aan huis, gegeven door universitaire studenten. DiplomaNu heeft gekozen om met universitaire studenten te werken als bijles begeleiders. Het relatief kleine leeftijdsverschil kan leiden tot een sterker onderling begrip tussen de student en de leerling. Daarnaast hebben de studenten de kennis nog vers in het geheugen zitten, terwijl de universitaire opleiding zorgt voor een verbreding en verdieping van deze kennis.

Wij geven bijles in deze vakken van de middelbare school

DiplomaNu selecteert haar bijlesstudenten voor bijles middelbare school op basis van verschillende criteria, zoals (vakinhoudelijke) studieprestaties, ervaring en sociale vaardigheden. Door in hoge mate rekening te houden met uw kind proberen wij een zo geschikt mogelijke bijlesstudent te vinden. Hiermee geven wij gestalte aan ons streven om de bijles zo effectief mogelijk te laten zijn en uw kind op het gewenste niveau te krijgen.

Voordelen bijles middelbare school

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Ik dacht dat ik nooit zou overgaan met Natuurkunde. Mijn bijlesgever bleef maar zeggen dat ik het kon. Uiteindelijk heb ik het naar een 6,6 opgehaald!
Aïcha, HAVO 3
Mijn leraren zeiden dat VWO misschien te moeilijk was voor mij, maar ik wilde graag doorgaan. Ik heb heel veel gehad aan de bijlessen van DiplomaNu.
Nick, VWO 1

Interesse in bijles middelbare school?

Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]