Bijles ANW voor middelbare scholieren

  • bijles anw diplomanu
  • Bijles ANW DiplomaNu

ANW, oftewel Algemene natuurwetenschappen, is een vak dat niet alleen als doel heeft om algemene wetenschappelijke kennis aan te leren, maar ook als doel heeft te leren denken over die wetenschappelijke kennis. Bij dit vak staat de algemene natuurwetenschappelijke ontwikkeling van alle leerlingen op het HAVO en het VWO centraal.

Belangrijke onderwerpen binnen het vak zijn de historische geschiedenis van de natuurwetenschappelijke kennis en onderzoeken. Hierbij komen de gevolgen voor de maatschappij en vervolgstudies ook aan bod. Sommige leerlingen hebben moeite met ANW, omdat de grote diversiteit aan onderwerpen als lastig ervaren kan worden en de leerlingen met slechts één jaar ANWin hun vakkenpakket maar weinig tijd hebben om te wennen. Met bijles ANW bij DiplomaNu kan uw kind zijn of haar kennis van dit vakgebied vergroten, zodat zijn of haar schoolprestaties kunnen verbeteren!

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles ANW beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles ANW.

Niet in een groep, maar gewoon individueel en bij jou in huis. Dit al vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Bij DiplomaNu geloven wij dat één-op-één bijles ANW de beste methode is om de stof aan uw kind te onderwijzen. Het individuele aspect van de bijles zorgt dat uw kind de persoonlijke begeleiding en specifieke aandacht krijgt, die hij of zij nodig heeft. Door het geringe leeftijdsverschil kan onze bijlesstudent zich inleven in de leeromstandigheden van uw kind.

Met onze bijles anw kunt u het tempo en de intensiteit van de bijles ANW aanpassen aan de behoeften van uw kind. De bijlessen vinden plaats in de vertrouwde thuisomgeving van de leerling. Op deze manier proberen wij zorg te dragen voor een optimaal leerklimaat, waarin de stof op een leuke en praktische manier kan worden behandeld.

Wij stellen onze begeleiders voor bijles ANW zeer zorgvuldig aan. Zij worden geselecteerd aan de hand van hun cv, motivatie en vakinhoudelijke kennis. Ook spelen de eerdere bijleservaringen en beoordelingen van leerlingen een belangrijke rol in de koppeling van een bijlesstudent aan uw kind. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de bijles anw door een kundige begeleider wordt gegeven en dat de schoolprestaties van uw kind kunnen verbeteren.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles ANW + Goede Service

Wij geloven in onze bijles ANW en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e elke maand via uw persoonlijke account stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles ANW Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]