Bijles Biologie voor middelbare scholieren

Voor veel  leerlingen is biologie een interessant vak, waarbij levende wezens, zoals planten, dieren, schimmels en bacteriën, bestudeerd worden. De grote variëteit aan onderwerpen leidt echter vaak tot mindere schoolprestaties. Meer dan eens hebben leerlingen moeite met  het begrijpen van de werking van de biologische verschijnselen. Bijles biologie van DiplomaNu kan uw kind helpen zijn of haar biologiekennis te vergroten en daarmee de schoolprestaties te verbeteren.

Uit de evaluaties van de ouders blijkt dat bijles biologie van DiplomaNu erg goed gewaardeerd wordt. Vooral de kennis, enthousiasme en gedrevenheid van onze bijlesstudenten maken onze bijles biologie een succes. Het beperkte leeftijdsverschil tussen de bijlesstudent en de leerling draagt bij aan een goede communicatie.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles biologie beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles biologie.

Niet in een groep, maar individueel en gewoon bij jou in huis. Dit vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Wij selecteren onze studenten op basis van verschillende criteria, zoals de vakinhoudelijke kennis. Vaak volgen onze studenten van bijles biologie een universitaire opleiding, die raakvlakken heeft met biologie, zoals geneeskunde, biologie of biomedische wetenschappen. Daarnaast hebben onze begeleiders het vak biologie op het VWO met minimaal een 7 afgerond.

Deze kennis in combinatie met hun motivatie en onze begeleiding stellen onze studenten in staat professionele bijles biologie op individuele basis aan huis te verzorgen. Als uw kind hulp nodig heeft met biologie, helpen onze studentbegeleiders graag met bijles biologie!

De relatief kleine leeftijdsverschillen zorgen ervoor dat de student zich tijdens de bijles biologie goed kan verplaatsen in de belevingswereld van uw kind. Verder hebben de studenten hun biologiestof van de middelbare school nog vers in het geheugen zitten.

Bij het vinden van een geschikte begeleider voor de bijles biologie houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Wegens onze grote bestand aan universitaire begeleiders is bijles biologie op zeer korte termijn mogelijk!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Biologie + Goede Service

Wij geloven in onze bijles biologie en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles biologie u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand via uw persoonlijke account stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig en kunt u dus meenemen naar de volgende maand.

Bijles Biologie Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden voor bijles?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]