Bijles Duits voor middelbare scholieren

  • Bijles Duits DiplomaNu
  • Bijles Duits DiplomaNu

“Guten Tag. Wie geht es dir?” De Duitse taal lijkt niet alleen op het Nederlands, maar is voor ons Nederlanders erg belangrijk. In de eerste plaats is Duitsland ons buurland en onze belangrijkste handelspartner. Ten tweede spelen Duitsland en Duitse bedrijven niet alleen een belangrijke rol in de Europese politiek en de Europese economie, maar ook in de wereldpolitiek en de wereldeconomie. Kortom, een goede beheersing van de Duitse taal geeft leerlingen een grote voorsprong in hun toekomstige carrière. Bijles Duits kan hier zeer goed bij helpen.

In de afgelopen jaren hebben wij geleerd dat leerlingen grote moeite kunnen hebben met de Duitse naamvallen, werkwoordsvormen en het begrijpend lezen. Tijdens de bijles bekijken onze bijlesstudenten samen met u en uw kind welke problemen uw zoon of dochter ervaart met het Duits. Daarna gaan zij hard en doelgericht te werk, zodat de schoolprestaties van uw kind zullen verbeteren. Wij hebben al veel middelbare scholieren mogen helpen met bijles Duits van hoge kwaliteit tegen voordelige tarieven. Ook uw kind helpen wij graag!

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Duits beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Bijles Duits, gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden goed gescreend, voordat zij namens DiplomaNu bijles Duits mogen geven aan uw kind. Bij de selectie van de studenten wordt er rekening gehouden met hun ervaring met het geven van bijles Duits, de vakgerelateerde studieprestaties en eventuele taaldiploma’s, zoals het Goethe-examen. Er wordt eveneens gelet op de cijferlijst van de middelbare school, het cv, de motivatie en de sociale vaardigheden van onze bijlesstudenten.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze bijlesdiensten kunnen verbeteren door de feedback van onze bijlesleerlingen en ouders. Daarom laten wij onze studenten beoordelen door bijlesleerlingen en ouders. Als wij op zoek gaan naar een bijlesstudent voor uw kind, houden wij altijd rekening met deze evaluaties. Op deze manier kunnen wij een zo geschikt mogelijke student vinden voor de individuele bijles Duits.

De studenten van DiplomaNu maken in samenspraak met u en uw kind een leerplan op basis waarvan de bijlessen gegeven kunnen worden. Hiervoor is het van groot belang om te weten tegen welke problemen uw kind aanloopt. Hierbij kan onze student helpen. Aan de hand hiervan kunnen de bijlessen zo doelgericht en effectief mogelijk worden verzorgd.

Hoewel het leeftijdsverschil klein is, is het kennisverschil tussen de student en de leerling groot. In onze ogen zijn dit twee grote voordelen. De bijlesstudent kan zich hierdoor namelijk goed inleven in de situatie van uw kind, terwijl onze student uw kind veel kan leren van de Duitse taal.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Duits + Goede Service

Wij geloven in onze bijles Duits en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van iedere maand stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Duits Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]