Bijles Economie voor middelbare scholieren

  • Bijles Economie DiplomaNu
  • Bijles Economie DiplomaNu

Economie gaat over de welvaart van mensen. Bij dit vak worden theoretische concepten gekoppeld aan wiskundige formules, abstracte begrippen en actuele onderwerpen. Dit kunnen leerlingen als erg ingewikkeld ervaren. Toch wordt vaak gedacht dat economie een relatief simpel vak is, waarbij leerlingen met logisch nadenken elke vraagstelling kunnen oplossen. De leerlingen die economie in hun vakkenpakket hebben, weten dat er veel meer speelt dan alleen simpel logisch nadenken. Middelbare scholieren die moeite hebben met economie, ondersteunen wij graag met individuele bijles economie.

Uit onze ervaring blijkt dat veel middelbare scholieren moeite hebben met het koppelen van de theoretische concepten aan de wiskundige formules en de actualiteit. Met bijles economie van DiplomaNu kunnen wij uw kind helpen meer inzicht te krijgen in de economie. Door de persoonlijke begeleiding van onze bijlesstudent vergroot uw kind de kennis van de economie, zodat zijn of haar schoolprestaties kunnen verbeteren.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Economie beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles economie.

Niet in een groep, maar gewoon individueel en in je eigen thuisomgeving. Dit is mogelijk vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Het vak economie is te onderscheiden in de varianten micro- en macro-economie. In de micro-economie ligt de focus op de individuele consumenten- en producentenbeslissingen. In de macro-economie ligt de focus op de economische gevolgen van beleid op nationaal en/of regionaal niveau.

Door ons grote bestand aan studenten zijn wij in staat voor iedere bijlesleerling een geschikte begeleider te vinden voor de bijles economie. Wij houden hierbij rekening met de opleiding van de bijlesstudent en de lesstof van de leerling. Door de economische universitaire opleiding van veel van onze studenten verzorgen wij ook bijlessen in specifieke deelgebieden, zoals bedrijfseconomie of beleidseconomie.

In de zoektocht naar een geschikte bijlesstudent voor uw kind houden wij rekening met de sociale vaardigheden, de economische studieprestaties en ervaring met het geven van bijles economie. Ook spelen de veelvuldig uitgevoerde evaluaties van onze studenten een belangrijke rol. Op deze manier kunnen wij een bijlesstudent toewijzen, die uw zoon of dochter zo goed mogelijk kan helpen.

Door te werken met enthousiaste universitaire studenten slaagt DiplomaNu erin om met de bijles economie goede resultaten te behalen. Uw kind zal als gevolg van de bijles economie de lesstof beter beheersen en daardoor beter in staat zijn de lesstof zelfstandig te bestuderen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Economie + Goede Service

Wij geloven in onze bijles economie en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt via uw eigen account het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig en kunt u meenemen naar de volgende maand.

Bijles Economie Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]