Bijles Engels voor middelbare scholieren

  • Bijles Engels DiplomaNu
  • Bijles Engels DiplomaNu

Er gaat een wereld open als je de Engelse taal goed beheerst. Ruim een derde van de wereld spreekt namelijk Engels, en dit aantal neemt sterk toe. Binnen internationale organisaties en aangelegenheden is Engels de meest gebruikte voertaal. Vanwege de toenemende internationale concurrentie en de Europese integratie is het voor de jongere generatie van groot belang dat zij de Engelse taal goed onder de knie hebben. Bijles Engels kan uw kind helpen zijn of haar beheersing van het Engels sterk te verbeteren.

Hoewel wij dagelijks met het Engels te maken hebben, kunnen leerlingen vooral op het gebied van grammatica en spreekvaardigheid extra ondersteuning gebruiken. Omdat de studenten van DiplomaNu de leerling op een persoonlijke manier benaderen, kan er tijdens de bijles doelgericht te werk worden gegaan. De behoefte van uw kind staat centraal. Wij zijn er trots dat wij al veel leerlingen hebben mogen helpen met de verschillende onderdelen van de Engelse taal op alle niveaus. Ook uw kind staat wij graag bij met individuele bijles Engels!

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Engels beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles Engels.

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
DiplomaNu verzorgt bijles Engels aan middelbare scholieren op alle niveaus. Tijdens de bijlessen kan aandacht worden besteed aan de grammatica, woordenschat, spelling, luister-, spreek-, en leesvaardigheid. Uw kind kan bij ons terecht om één of meerdere onderdelen van de Engelse taal te verbeteren, uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de kennis van het Engels op te frissen, waarbij er aandacht wordt geschonken aan alle onderdelen van de Engelse taal.

Engels wordt niet alleen belangrijker om de middelbare school, maar ook op de basisschool, MBO/HBO en andere vervolgopleidingen. Iedereen die zijn of haar Engels wil verbeteren, kan bij DiplomaNu terecht voor individuele bijles Engels.

Wij beschikken over een groot bestand van enthousiaste universitaire studenten, die de Engelse taal zeer goed beheersen en uw kind graag helpen deze taal beter onder de knie te krijgen. Tevens volgen bijna al onze studenten een grotendeels Engelstalige opleiding.

Bovendien worden onze bijlesstudenten veelvuldig door bijlesleerlingen en ouders geëvalueerd. Op deze manier zijn wij in staat in hoge mate rekening te houden met uw wensen bij het vinden van een geschikte begeleider voor de bijles Engels. Op deze manier hebben wij al veel middelbare scholieren mogen helpen, daar gaan wij graag mee door!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Engels + Goede Service

Wij geloven in onze bijles Engels en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket aan het einde van elke maand stopzetten of wijzigen. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Engels Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]