Bijles Filosofie voor middelbare scholieren

  • Bijles Filosofie DiplomaNu
  • Bijles Filosofie DiplomaNu

Filosofie betekent in het Grieks ‘wijsbegeerte’. De ontstaansgeschiedenis van de westerse filosofie ligt in de Griekse oudheid. Filosofie is de studie van de wijsheid, waarbij er gereflecteerd wordt op alle kennisbronnen, zoals wetenschap, religie, ethiek en intuïtie. Hoewel veel mensen de relevantie van filosofie ter discussie stellen, lijkt de waarde van filosofie door steeds meer scholen te worden onderstreept. Wij kunnen ons daar volledig in vinden. Met onze bijles filosofie proberen wij middelbare scholieren kritischer te laten nadenken en bekend te maken met filosofische theorieën

Filosofie vereist vaak andere leervaardigheden dan andere schoolvakken, wat voor leerlingen erg onwennig kan zijn. Met name het kritisch reflecteren en beheersen van de grote hoeveelheid filosofische theorieën worden vaak als erg lastig ervaren. DiplomaNu heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van bijles filosofie voor leerlingen van de middelbare school. Voor deze leerlingen kan de persoonlijke aandacht tijdens onze bijles filosofie uitkomst bieden.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Filosofie beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles filosofie

Niet in een groep, maar gewoon individueel en bij jou thuis. Dit al vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Binnen de filosofie bestaan er veel richtingen, zoals wetenschapsfilosofie, ethiek en kunstfilosofie. Grote filosofen als Plato, Kant en Nietzsche worden uitvoerig behandeld. Het begrijpen van al deze filosofen en richtingen kan voor veel leerlingen een groot struikelblok vormen.

Het grote voordeel van onze persoonlijke aanpak tijdens de bijles filosofie is dat uw kind gestimuleerd wordt om zelfstandig filosofische concepten te begrijpen, vergelijken en toe te passen. Onze bijles spitst zich altijd toe op de specifieke behoeften van uw kind. Onze bijlesstudenten zijn erg gemotiveerd om hun kennis van filosofie over te brengen op hun bijlesleerlingen. Met onze bijles filosofie hebben wij al veel leerlingen kunnen helpen, daar gaan wij graag mee door!

Tijdens onze selectieprocedure voor studenten bijles filosofie wordt nauwkeurig gelet op de vakinhoudelijke studieprestaties, de ervaringen met het geven van bijles filosofie en de sociale vaardigheden. Ook vinden er herhaaldelijk evaluaties plaats van onze begeleiders en de inhoud van hun bijles filosofie.

Het enthousiasme, de vakinhoudelijke kennis en de evaluaties van onze studenten zorgen ervoor dat wij in staat zijn een zeer geschikte bijlesstudent te vinden voor uw kind. Met onze bijles filosofie hebben wij dan ook veel middelbare scholieren mogen helpen!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Filosofie + Goede Service

Wij geloven in onze bijles filosofie en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Filosofie Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4]