Bijles Frans voor middelbare scholieren

  • Bijles Frans DiplomaNu
  • Bijles Frans DiplomaNu

Frans is een vooraanstaande taal in het Nederlandse onderwijs. Een goede beheersing van het Frans is belangrijk voor veel Nederlandse bedrijven en de toeristische sector. Ook bij  internationale organisaties is Frans één van de voertalen, zoals bij de EU en de VN. Veel middelbare scholieren hebben echter grote moeite met Frans. Met individuele bijles Frans helpen wij deze leerlingen graag de Franse taal beter te beheersen.

In Nederland worden wij minder met Frans geconfronteerd dan met Engels. Daarom hebben veel scholieren voor deze taal meer behoefte aan persoonlijke begeleiding. Tijdens de individuele bijles Frans van DiplomaNu staat de ontwikkeling van uw kind centraal. De bijles Frans is volledig gericht op de behoeften van uw kind. Uit de evaluaties onder de ouders blijkt dan ook dat onze bijles Frans zeer goed gewaardeerd wordt en dat de schoolprestaties van onze bijlesleerlingen (sterk) verbeteren. Ook uw kind ondersteunen wij graag!

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Frans beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles Frans.

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Tijdens de bijles Frans kan aandacht worden besteed aan de grammatica, woordenschat, spelling, luister-, spreek- en leesvaardigheid. Uw kind kan bij ons terecht voor één of meerdere van deze onderdelen en uiteraard ook om zijn of haar algehele niveau van Frans te verbeteren. Door ons grote bestand aan gemotiveerde bijlesgevers zijn wij in staat bijles Frans te geven aan leerlingen op alle niveaus en leerjaren.

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt voor een beter onderling begrip tussen de student en de leerling. Onze bijlesstudenten leggen de Franse taal op een levendige en begrijpelijke manier uit, zodat de bijles Frans zoveel mogelijk positieve effecten heeft op de schoolprestaties van uw kind.

Als u uw kind aanmeldt voor de bijles Frans, gaan wij op zoek naar een passende bijlesstudent en luisteren wij naar uw wensen. DiplomaNu let hierbij op verschillende criteria, zoals de ervaring met het geven van bijles Frans, eerdere evaluaties van bijlesleerlingen en sociale vaardigheden. Op deze manier houden wij rekening met de situatie van uw kind. Wij zijn er trots op dat wij al veel leerlingen hebben mogen helpen met bijles Frans, daar gaan wij graag mee door!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Frans + Goede Service

Wij geloven in onze bijles Frans en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Frans Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]