Bijles Geschiedenis voor middelbare scholieren

  • Bijles Geschiedenis DiplomaNu
  • Bijles Geschiedenis DiplomaNu

Voor veel leerlingen is geschiedenis een uitdagend en springlevend vak. Om de wereld van nu te begrijpen moet men immers het verleden begrijpen. Bij geschiedenis moeten leerlingen niet alleen feiten uit het hoofd leren, maar ook historische gebeurtenissen leren verklaren en verbanden met hedendaagse situaties leren leggen. Hiervoor maken leerlingen gebruik van verschillende bronnen, zoals oude teksten, videomaterialen en afbeeldingen. Als dit voor uw kind een grote uitdaging blijkt, waarbij hij/zij ondersteuning goed kan gebruiken, is er gelukkig individuele bijles geschiedenis van DiplomaNu!

Tijdens onze bijles geschiedenis ligt de focus op het leren leren en het analyseren van historische gebeurtenissen. Er wordt geprobeerd geschiedenis ‘levendig’ te maken voor uw kind. Dankzij onze enthousiaste en gedreven bijlesstudenten lukt het om de bijles geschiedenis op een interessante en leuke wijze te geven.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles geschiedenis beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijles geschiedenis.

Niet in een groep, maar gewoon één op één en in jou eigen huis. Dit kan al vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Tijdens de individuele bijles geschiedenis worden het tempo en het niveau aangepast aan uw kind. Onze bijlesstudenten al veel middelbare scholieren mogen helpen. Wij geloven dat wij met onze bijles geschiedenis op een doeltreffende manier voor meer historisch begrip en betere schoolresultaten kunnen zorgen bij uw kind.

De individuele aanpak van de bijles geschiedenis zorgt ervoor dat de bijlesgevers in staat zijn de bijlessen af te stemmen op de specifieke behoeftes en de situaties van uw kind, iets wat helaas vaak in de huiswerkklassen ontbreekt. Tijdens de koppeling van uw kind aan een bijlesstudent houden wij rekening met de specifieke behoeften van uw kind en de kwaliteiten van de bijlesstudent.

DiplomaNu onderscheidt zich door een persoonlijke benadering van de leerling en de student. Wij stellen op zorgvuldige wijze een bijlesstudent aan, die aansluit bij de behoeften van uw kind. Verder kenmerkt DiplomaNu zich door een goede service en flexibiliteit. Wanneer u bij ons bijles geschiedenis afneemt, werkt u met een flexibel pakketsysteem.

Via uw persoonlijke DiplomaNu-account kunt u onder meer de gegevens van uw bijlesstudent, het bijlespakket en de facturen inzien. Wij geven u de mogelijkheid om via uw account maandelijks het aantal bijlesuren te wijzigen, zodat u de intensiteit van de bijles geschiedenis voortdurend kan wijzigen. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding die hij of zij nodig heeft!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Geschiedenis + Goede Service

Wij geloven in onze bijles geschiedenis en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. Daarnaast krijgt u een persoonlijk account, waar u het pakket tot en met de 28e van elke maand kan stopzetten of wijzigen. De wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren van de bijles geschiedenis blijven een extra maand geldig en kunt u meenemen naar de volgende maand.

Bijles Geschiedenis Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]