Bijles Grieks voor middelbare scholieren

  • Bijles Grieks DiplomaNu
  • Bijles Grieks DiplomaNu

Het klassieke Grieks zit al in de onderbouw in het vakkenpakket van de middelbare scholieren op het gymnasium. Het oude Griekenland vormt de bakermat van de huidige westerse beschaving. Desondanks is er een groot verschil tussen het klassieke Grieks en de huidige moderne Europese talen. Het oude Grieks kent namelijk zijn eigen alfabet.

Een gebrekkige kennis en begrip van het Griekse alfabet en de grammatica leiden ertoe dat een groot aantal gymnasiasten moeite heeft met het vertalen van de pittige klassieke Griekse teksten. Met individuele bijles Grieks kan DiplomaNu uw kind helpen deze unieke klassieke taal beter te beheersen.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Grieks beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles Grieks

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Op het Gymnasium ligt de focus op het passieve gedeelte van de taal, namelijk op het lezen en in het vertalen van Griekse teksten. Uit onze ervaringen is gebleken dat studenten die zich aanmelden om bijles Grieks te geven, niet alleen zeer gemotiveerd en enorm enthousiast zijn over het vak, maar ook dat zij hierin uitblonken op de middelbare school. Het is de gedrevenheid en solide kennis van het Grieks die ervoor zorgen dat onze studenten de bijles Grieks op een leuke en praktische manier kunnen geven.

Bij DiplomaNu heeft u te maken met een flexibel pakketsysteem. Op uw persoonlijke DiplomaNu pagina kunt u zelf nagaan hoeveel uren bijles Grieks u per maand heeft besteld en wat de gegevens van de bijlesstudent zijn. Tevens heeft u de mogelijkheid om tot en met de 28e van de maand via uw persoonlijke account het aantal bestelde bijlesuren aan te passen; uw wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Grieks + Goede Service

Wij geloven in onze bijles Grieks en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket aan het einde van elke maand stopzetten of wijzigen. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Grieks Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]