Bijles Latijn voor middelbare scholieren

  • Bijles Latijn DiplomaNu
  • Bijles Latijn DiplomaNu

Al in het eerste jaar krijgen gymnasiasten te maken met deze vroegere wereldtaal. Ondanks deze snelle kennismaking ondervinden veel leerlingen van het gymnasium al in de onderbouw moeilijkheden met het Latijn, wat helaas vaak leidt tot slechtere schoolprestaties in de bovenbouw.

Vanwege de ingewikkelde grammatica is het Latijn lastig te beheersen. Gymnasiasten moeten hun kennis van het Latijn vanaf de onderbouw goed bijhouden, anders kunnen eventuele achterstanden zorgen voor ondermaatse schoolprestaties. Onze bijles Latijn kan hierbij helpen. Wij zijn er trots op dat wij al veel gymnasiasten hebben mogen helpen met bijles Latijn. Onze bijlesstudenten helpen ook uw kind zeer graag!

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Latijn beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Bijles Latijn, gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Latijn is een belangrijk onderdeel van de extra culturele vorming in het gymnasiale onderwijs. Gymnasiasten maken niet alleen kennis met de taal, maar ook met de klassieke cultuur en gebruiken van de Romeinen. Veel gymnasiasten waarderen het tweede en hebben moeite met de taal, voornamelijk met de talloze werkwoordsvormen, naamvallen en in het algemeen de lastige grammatica. Dit kan zorgen voor matige resultaten voor proefwerken en vooral proefvertalingen.

Studenten die zich bij ons hebben opgegeven om bijles Latijn te geven, zijn niet alleen zeer gemotiveerd en enorm enthousiast over het vak, maar haalden uitstekende cijfers voor Latijn op het gymnasium. Deze enorme gedrevenheid en solide kennis van het Latijn zorgen ervoor dat onze studenten de lesstof op een begrijpelijke en interessante manier met uw kind kunnen behandelen.

U kunt bij DiplomaNu gebruik maken van ons flexibele pakkettensysteem. Mocht u zich bij ons aanmelden voor bijles Latijn, dan krijgt u van ons een persoonlijke DiplomaNu-account. Via dit online account kunt u maandelijks het aantal uur wijzigen, zodat u het tempo en de intensiteit in eigen hand heeft.

Om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen staan wij u graag bij met advies, indien u dat wenst. Dit kan gaan over de invulling van de bijlessen, alsook over het bestelde bijlespakket. U kunt ons telefonisch, via het contactformulier en per mail bereiken. Ook kunt u een Bel-mij-terug-aanvraag doen op onze website, dan bellen wij op het door u gewenste moment terug.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Latijn + Goede Service

Wij geloven in onze bijles Latijn en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen, de wijzing gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Latijn Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]