Bijles Maatschappijleer voor middelbare scholieren

  • Bijles Maatschappijleer DiplomaNu
  • Bijles Maatschappijleer DiplomaNu

Bij het vak maatschappijleer draait het om het begrijpen van burgerschap, en de rechten en plichten die hierbij horen. Belangrijke onderwerpen zijn het Nederlandse en Europese politieke stelsel, waarbij de verschillende politieke ideologieën aan bod komen. Ook is er veel aandacht voor de verschillende culturen en religies, geaccepteerde normen en waardes, geschiedenis van de Nederlandse en Europese bestuurlijke en sociale ontwikkelingen en actuele onderwerpen.

Leerlingen leren met andere woorden wat burgerschap is en wat het betekent om burger van Nederland te zijn. Dit kan vaak moeilijker zijn dan gedacht en wij van DiplomaNu begrijpen dat. Daarom bieden wij bijles maatschappijleer aan voor leerlingen van de middelbare school, zodat uw zoon of dochter meer begrip krijgt van burgerschap en wat het eigenlijk betekent om burger te zijn.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles maatschappijleer beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles maatschappijleer.

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De één-op-één bijles maatschappijleer stelt onze studenten in staat de ontwikkeling van uw kind goed te monitoren en verder te stimuleren. Doordat onze bijlessen op een individuele manier worden gegeven, weten onze bijlesstudenten wat uw kind nodig heeft. Uw kind krijgt de specifieke aandacht en benodigde persoonlijke begeleiding.

Door bijles maatschappijleer van DiplomaNu verbeteren niet alleen de schoolprestaties van uw kind, maar kan ook bijdragen aan bewust burgerschap van uw kind. Hij of zij is zich door de bijlessen beter bewust van de rechten en plichten als Nederlands staatsburger.

Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor bijles maatschappijleer, krijgt u van ons een persoonlijk DiplomaNu-account. Via uw account kunt u de gegevens van de bijlesstudent, het bijlespakket en de facturen inzien. Ook kunt u hier maandelijks het aantal uur wijzigen of stopzetten, al naargelang de behoeften van uw kind.

Ouders, leerlingen en bijlesstudenten kunnen altijd bij ons terecht voor advies over de invulling van de bijlessen. Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten welke bijlesmethoden aansluiten op de behoeften van uw kind. Voor advies, vragen en/of opmerkingen kunt u telefonische, via het contactformulier en per mail bereiken. U kunt eveneens een bel-mij-aanvraag doen. Wij doen er alles aan om uw kind de gewenste en benodigde begeleiding te geven!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Maatschappijleer + Goede Service

Wij geloven in onze bijles maatschappijleer en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Maatschappijleer Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]