Bijles Management en Organisatie (M&O)

  • Bijles Management en organisatie DiplomaNu
  • Bijles Management en Organisatie DiplomaNu

Vanaf de 4e klas kunnen leerlingen van HAVO en VWO Management en Organisatie (M&O) opnemen in hun vakkenpakket. Hoewel het vergelijkbaar is met het vak economie en/of bedrijfseconomie, gaat M&O dieper in op de kerngebieden van financiering, marketing, accounting en bedrijfsorganisatie. M&O richt zich op de bedrijfsvoering van bedrijven en organisaties.

Uit de ervaringen van onze studenten blijkt dat de leerlingen voornamelijk moeite hebben met de gebieden financiering en accounting. Deze problemen kunnen worden opgelost door de stof op een persoonlijke manier te behandelen met onze bijlesstudent. De bijlesstudenten van DiplomaNu verzorgen individuele bijles M&O. In de vertrouwde thuisomgeving krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding en specifieke aandacht, die hij of zij nodig heeft voor M&O.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Management en Organisatie in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen direct voor bijles Management en Organisatie.

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Volgens onze overtuiging is één-op-één bijles Management en Organisatie (M&O) de beste methode is om de kennis van dit vakgebied te vergroten. Tijdens de bijles Management & Organisatie krijgt uw kind de volledige aandacht en heeft hij of zij alle ruimte om vragen te stellen. Het relatief geringe leeftijdsverschil tussen de student en uw kind zorgt zich goed kan inleven in de belevingswereld van uw kind, wat de communicatie en de bijles ten goede komt.

Het tempo en de intensiteit kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw kind. Maandelijks krijgt u namelijk de mogelijkheid om het aantal uur aan te passen of stop te zetten. Op deze manier hopen wij een optimale leersfeer te creëren, die aansluit bij uw kind.

DiplomaNu selecteert de bijlesstudenten zeer zorgvuldig. Aan de hand van hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en en sociale vaardigheden kijken wij of studenten een goede aanvulling vormen voor ons team. Wanneer zij eenmaal aan de slag zijn gegaan als bijlesstudent, houden wij de kwaliteit van de bijles management & organisatie in de gaten. Dit doen wij door evaluaties af te nemen bij de ouders en de bijlesleerlingen. Tijdens de zoektocht naar een geschikte bijlesstudent houden wij rekening met de behoeften van uw kind. Op deze manier kunnen wij de meest passende bijlesstudent beschikbaar stellen!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Management en Organisatie + Goede Service

Wij geloven in onze bijles management en organisatie en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van de maand stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Management en Organisatie

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]