Bijles Natuurkunde voor middelbare scholieren

  • Bijles Natuurkunde DiplomaNu
  • Bijles Natuurkunde DiplomaNu

Bijles natuurkunde behoort tot één van de meest aangevraagde bijlesvakken van DiplomaNu. Uit onze ervaring blijkt dat veel leerlingen van de middelbare school moeite hebben met het uit het hoofd leren en het toepassen van de natuurkundige theorieën op het gebied van de mechanica en/of dynamica. Ook hebben veel leerlingen moeite het wegwerken van een kennisachterstand, die vaak is ontstaan door het niet begrijpen van de eerder gekregen lesstof en door het niet goed bijgehouden huiswerk.

Met behulp van onze bijles natuurkunde kan uw kind achterstanden wegwerken. Tijdens onze bijles natuurkunde wordt de stof op een begrijpelijke en interessante manier overgebracht. Omdat de bijlessen individueel zijn, krijgt uw kind de specifieke aandacht die hij of zij nodig heeft. Onze bijles natuurkunde zorgt er op deze manier voor dat uw kind de stof zo doelgericht mogelijk onder de knie krijgt, waardoor de schoolprestaties kunnen verbeteren.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Natuurkunde beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles natuurkunde

Niet in een groep, maar gewoon individueel en bij jou in huis. Dit al vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Natuurkunde omvat meerdere deelgebieden en specialisaties. Dit vak heeft dan ook veel raakvlakken heeft met andere exacte vakken, zoals wiskunde, scheikunde en de algemene natuurwetenschappen. Uw kind kan bij ons terecht voor bijles natuurkunde betreffende alle deelgebieden van natuurkunde op de middelbare school.

Wij verzorgen bijlessen aan leerlingen van alle niveaus en alle leerjaren. De bijlessen zijn individueel, waardoor uw kind de persoonlijke begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Uit de evaluaties van onze bijles natuurkunde blijkt dat ouders en leerlingen vooral het individuele aspect en de persoonlijke begeleiding goed kunnen waarderen.

DiplomaNu selecteert haar bijlesbegeleiders voor het geven van bijles natuurkunde op basis van meerdere criteria, zoals natuurkundige studieprestaties, ervaring met het geven van bijles natuurkunde en opgedane sociale vaardigheden. In de toewijzing van een geschikte bijlesstudent letten wij op de behoeften van uw kind en de kwaliteiten van onze bijlesstudent, zodat uw kind zoveel mogelijk profijt heeft van onze bijles natuurkunde.

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt dat er sneller onderling begrip tussen de bijlesstudent en de leerling ontstaat, omdat de bijlesstudent zich beter kan inleven in de belevingswereld van de leerling. Daarnaast hebben de studenten de natuurkundige kennis nog vers in hun geheugen zitten, wat de overdracht van deze kennis vergemakkelijkt.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Natuurkunde + Goede Service

Wij geloven in onze bijles natuurkunde en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles natuurkunde u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand via uw persoonlijke account stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig en kunt u meenemen naar de volgende maand.

Bijles Natuurkunde Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden Voor Bijles?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]