Bijles Nederlands voor middelbare scholieren

  • Bijles Nederlands DiplomaNu
  • Bijles Nederlands DiplomaNu

Hoewel de Nederlandse vanaf de basisschool een belangrijk vak is in ons onderwijssysteem, beheersen veel middelbare scholieren de Nederlandse taal onvoldoende. Uit onze ervaring blijkt dat leerlingen in het middelbare onderwijs vooral moeite hebben met grammatica en begrijpend lezen. Met bijles Nederlands kunnen wij uw kind helpen om zijn of haar beheersing van de Nederlandse taal te verbeteren, waarbij de aandacht ligt op lees- en schrijfvaardigheden.

De enthousiaste universitaire studenten van DiplomaNu helpen uw kind graag met bijles Nederlands. Een goede beheersing van het Nederlands is van cruciaal belang voor een succesvolle schoolcarrière, met name begrijpend lezen is erg belangrijk. Bijles Nederlands van DiplomaNu is de oplossing voor leerlingen, die hun Nederlands willen verbeteren. Het relatief geringe leeftijdsverschil van de student en de leerling zorgt voor een beter onderling begrip, wat de communicatie ten goede komt.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Nederlands beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles Nederlands

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De lesstof van Nederlands op de middelbare school kan gaan over grammatica, woordenschat, literatuur, spreek- en leesvaardigheid. Het grote studentennetwerk stelt ons in staat bijles Nederlands te geven op alle gebieden van de Nederlandse taal en aan leerlingen van alle leerjaren en niveaus.

Tijdens de individuele bijles staat de ontwikkeling van uw kind centraal. Uw dochter of zoon krijgt de persoonlijke begeleiding en specifieke aandacht, die zij of hij nodig heeft. Wij selecteren onze universitaire bijlesstudenten op basis van vakinhoudelijke kennis, motivatie en ervaring met bijles geven.

Indien u uw kind aanmeldt bij DiplomaNu voor bijles Nederlands, gaan wij op zoek naar de meest passende bijlesstudent. In deze zoektocht letten wij op de situatie van uw kind en de kwaliteiten van onze bijlesstudent. Eerdere evaluaties van de bijlesstudent spelen een voorname rol in dit proces.

Bij DiplomaNu wordt de bijles Nederlands afgenomen met een flexibel pakketsysteem. Via uw persoonlijke DiplomaNu-account kunt u maandelijks het bijlespakket wijzigen en stopzetten. Uiteraard staan wij u graag bij met advies over de invulling van de bijles Nederlands. U kunt ons telefonisch, via het contactformulier en per mail bereiken. Ook kunt u een ‘bel-mij-terug’ optie plaatsen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Nederlands + Goede Service

Wij geloven in onze bijles Nederlands en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen, waarna de wijziging de eerstvolgende maand ingaat. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Nederlands Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4.3]