Bijles Wiskunde voor middelbare scholieren

  • Bijles Wiskunde DiplomaNu
  • Bijles Wiskunde DiplomaNu

Wiskunde is één van de belangrijkste vakken op de middelbare school. Onderdelen als rekenen, kansberekening en algebra zijn van groot belang. Wiskunde vormt de basis voor andere vakgebieden, zoals natuurkunde en scheikunde. Dat betekent dat er veel aan gelegen is om uw kind wiskunde goed te laten beheersen. Uit het gegeven dat bijles wiskunde het meest aangevraagde bijlesvak bij DiplomaNu is, blijkt dat veel leerlingen extra ondersteuning goed kunnen gebruiken. Wij hebben al een groot aantal middelbare scholieren op alle niveaus mogen helpen met wiskunde in de onderbouw en in de bovenbouw met wiskunde A, B, C en D.

Met bijles wiskunde helpen wij uw kind zijn of haar moeilijkheden met dit vak te overwinnen. Tijdens de individuele bijles wiskunde staat de ontwikkeling van uw kind volledig centraal. De bijles wiskunde vindt plaats in een voor uw kind vertrouwde omgeving, namelijk bij u thuis. Kortom, door te werken met enthousiaste universitaire studenten kunnen wij uw kind helpen met goede bijles wiskunde aan huis, zodat hij of zij betere schoolprestaties kan behalen.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Wiskunde Beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor bijles wiskunde.

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

DiplomaNu selecteert haar bijlesbegeleiders voor het geven van bijles wiskunde op basis van verschillende criteria, zoals eerdere ervaring met het geven van bijles wiskunde, behaalde wiskundige studieprestaties en opgedane sociale vaardigheden.

Een ander pluspunt van onze bijles wiskunde is dat het relatieve kleine leeftijdsverschil tussen de student en de leerling een betere onderlinge begrip mogelijk maakt. De bijlesstudent kan zich immers beter inleven in de positie van uw zoon of dochter.

Bij het kiezen van één of meerdere van de vier vakkenprofielen in de HAVO of het VWO dienen leerlingen tevens de keuze te maken voor wiskunde A en/of C of voor wiskunde B en/of D.

Ons grote bestand aan bijles wiskunde begeleiders stelt ons in staat om de bijles wiskunde te verzorgen aan leerlingen van alle profielen op het VMBO, het HAVO en het VWO. De didactische vaardigheden, kennis van wiskunde en motivatie van onze studenten zorgen ervoor dat zij kwalitatief goede bijles wiskunde verzorgen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Wiskunde + Goede Service

Wij geloven in onze bijles wiskunde en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt via uw persoonlijke account tot en met de 28e van elke maand het pakket stopzetten of wijzigen, de wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig en kunt u dus meenemen naar het volgende maand.

Bijles Wiskunde Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4.2]