Over Ons

DiplomaNu is in 2012 opgericht door universitaire studenten met een passie voor lesgeven. Ons doel is om leerlingen te helpen om alles uit hun schooltijd te halen. Wij willen dat DipomaNu zich onderscheidt van soortgelijke instituten door de persoonlijke benadering van de leerling en de persoonlijke begeleiding van de bijlesgevers. Indien de situatie erom vraagt, staan de adviseurs van DiplomaNu direct met raad en daad voor u klaar.

Mindere schoolprestaties kunnen allerlei oorzaken hebben. De ene leerling is erg onzeker, terwijl de andere baat heeft bij goed leren plannen en maken van huiswerk. Helaas zijn scholen vaak niet in staat de persoonlijke begeleiding te geven, die wel noodzakelijk is. Door het kleine leeftijdsverschil tussen onze bijlesgevers en hun leerlingen, kunnen wij betere onderlinge communicatie waarborgen.

Wij selecteren onze studenten zeer zorgvuldig. Aan de hand van de motivatie, VWO-cijferlijst, huidige studie en sociale vaardigheden bepalen wij of een student in aanmerking komt voor de functie als bijlesgever. Toch weten wij dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom bieden wij onze studenten een zeer leerzame online cursus aan en laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijlessen constant verbeteren.

Onze missie is om tegen voordelige tarieven leerlingen te helpen met de persoonlijke begeleiding, die de bijlesleerling nodig heeft. Om dit mogelijk te maken letten wij in de zoektocht naar een geschikte bijlesstudent op de behoeften van de bijlesleerling en de kwaliteiten van de bijlesstudent. Wij proberen kwalitatief hoogwaardige bijlessen toegankelijk te maken voor alle leerlingen, ongeacht de sociaaleconomische achtergrond. Daarom hebben wij de krachten gebundeld met verschillende buurthuizen en stichtingen.

Wat vinden onze klanten van de bijlesgevers?

Kennis van het vak 92/100
Manier van uitleggen 89/100
Punctualiteit 81/100
Klantenservice 80/100

Enkele van onze bijlesgevers

Christiaan
ChristiaanUniversiteit van Amsterdam
Zelf heb ik het in de middelbare school een tijd lang lastig gehad. Geconcentreerd lesstof behandelen is ook een vaardigheid en bijles kan daar bij helpen. Ik heb mede dankzij bijles uiteindelijk mijn vwo in 6 jaar gehaald met een eindlijst waar ik erg blij mee was. Dit is voor mij een belangrijke reden geweest om bijles te geven.
Lydia
LydiaUniversiteit Leiden
Bijles geven is voor mij een baan waar ik veel voldoening uit haal. Mensen helpen het beste uit zichzelf naar boven te brengen is wat ik het liefste doe. Ik ga samen met de bijlesleerling op zoek naar de moeilijkheden en probeer deze door middel van een rustige uitleg en geduldige houding begrijpbaar te maken.
Wouter
WouterUniversiteit Utrecht
Na jaren ervaring, blijft leerlingen begeleiden naar betere resultaten leuk om te doen. Door de 1-op-1 lessen kan je samen in een korte tijd al veel bereiken. Elke leerling is weer anders, waardoor het lesgeven afwisselend en uitdagend is. Uiteindelijk doen de leerlingen het zelf, maar het is mooi om daar een handje bij te helpen.
Deepak
DeepakUniversiteit Leiden
Ik geef sinds 2013 bijles voor DiplomaNu in meerdere vakken van het profiel Economie en Maatschappij. Ik vind herhaling heel belangrijk tijdens de bijlessen. De leerling moet kunnen aantonen dat hij of zij het zonder mij ook kan. Het leukste vind ik dat je vaak duidelijk resultaat terug ziet in de cijfers van je leerlingen.

Partners

Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]