Werkwijze Individuele Bijles

Stap 1

U kiest één van onze drie pakketten en meldt zich aan. De pakketten verschillen in het aantal uur per maand. Hoe meer uren u per maand afneemt, hoe voordeliger het uurtarief voor individuele bijles. Wanneer wij de aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging.

Stap 2

Aan de hand van uw aanmelding en wensen gaan wij op zoek naar een geschikte bijlesstudent voor de individuele bijles. Onze studenten worden geselecteerd op basis van hun motivatie, cijfers, cv en sociale vaardigheden.

Stap 3

Zodra wij een geschikte bijlesstudent hebben gevonden, nemen wij contact met u op en worden de contactgegevens per mail uitgewisseld. Wij streven ernaar iemand binnen enkele dagen tot een week beschikbaar te stellen.

Stap 4

In overleg met de bijlesstudent plant u de eerste afspraak in. Meestal vindt de individuele bijles in de middag of avond plaats. Wij staan de bijlesstudent en u graag bij met advies over de invulling van de bijlessen. Neem voor vragen, adviezen of opmerkingen gerust contact met ons op!

Stap 5

De administratie en facturering verlopen via uw persoonlijke account, waar u alle gegevens kunt inzien. Tot en met de 28e van elke maand kunt u het aantal uur wijzigen of stopzetten. Overgebleven uren kunt u meenemen naar de volgende maand.

Meld je aan en begin binnen een paar dagen met individuele bijles!

Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]