Een goed bijlesbureau vinden is vandaag de dag best lastig; als consument wordt u tegenwoordig doodgegooid met het brede aanbod aan bijles-bureaus en weet u niet waar u naartoe moet. Waarom zou u eigenlijk moeten kiezen voor ons bijlesbureau DiplomaNu? Wat maakt ons zo anders dan alle andere bijles-bureaus?

Vijf redenen waarom wij, in onze ogen, een goed bijlesbureau zijn. Misschien kiest u na het lezen van dit blog wel voor DiplomaNu!

  1. DiplomaNu is jong

Het team van DiplomaNu is jong, hierdoor zijn wij als team meer verbonden met de leerling in kwestie. Ons team van bijles-studenten kan zich gemakkelijk verplaatsen in de leerlingen, omdat de leeftijden van de leerlingen niet zo ver af zitten van de leeftijden van onze bijles-studenten. Hierdoor is er minder afstand en voelt de leerling zich beter op zijn of haar gemak.

  1. DiplomaNu is lokaal

Onze bijles-studenten komen vooral uit uw eigen buurt. Vanwege ons handige systeem koppelen wij voornamelijk onze bijles-studenten aan leerlingen uit de buurt; dit zorgt ervoor dat de leerling iemand krijgt die de buurt kent en weet wat er speelt zodat er een vorm van verbondenheid ontstaat tussen de bijles-student en de leerling. Ook vormt dit een fijn aspect voor de bijles-studenten zelf, want zij zijn dan sneller bij hun leerling en hoeven geen lange afstanden te leggen.

  1. DiplomaNu is voordelig

Bijlessen zijn vaak niet goedkoop, maar wij bij DiplomaNu bieden een hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Onze bijlessen starten al vanaf 15 euro per uur! Tevens zit u bij ons niet vast, maar kunt u iedere maand de bijles opzeggen.

  1. DiplomaNu is vakkundig

Wanneer u kiest voor DiplomaNu kunt u er zeker van zijn dat onze universitaire bijles-studenten voldoende gescreend zijn op basis van hun liefde voor de vakken, maar ook op de eindcijfers die zij behaald hebben voor de vakken waarin zij bijles geven. Zodoende zijn onze bijles-studenten vakkundig en kunnen zij de stof goed overbrengen op de leerlingen.

  1. DiplomaNu is er écht voor de leerling

DiplomaNu is een goedlopend bijles-bureau waar met aandacht wordt gekeken naar de leerling; door bijles aan huis te bieden, bevindt de leerling zich in een veilige omgeving dan wanneer de leerling zich bevindt op een andere plek. De druk die de leerling op een andere plek zou voelen, valt hier weg waardoor de leerling zich meer openstelt en meer oppikt van de bijles.

 

DiplomaNu: een goede investering voor de toekomst.

Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]